Valdispert

BOTANISCHE ILLUSTRATIE VALDISPERT

Planten met bijzondere eigenschappen behoren tot de belangrijkste ingrediënten in de producten van Valdispert. Geertje tekende de belangrijkste met pen voor de websites van dit mooie merk.

GAI_Valeriaan_DEFDe wortel van de  valeriaanplant is het deel waarvan een zuiver geconcentreerd extract van wordt gemaakt van hoge kwaliteit. Dit extract wordt verwerkt in de producten van Valdispert. Valeriaan geeft ontspanning en een rustig gevoel.

GAI_Rhodiola_DEFRozenwortel (Rhodiola rosea) is een vetplant met mooie gele bloemen. Uit de wortel maken we een zuiver, plantaardig extract van dat je opbeurt: een prettig gevoel bij een neerslachtige bui, bij emotionele stress en onrust.

GAI_Slaapmutsje_DEFSlaapmutsje (Eschscholzia californica), ook bekend als goudpapaver, is een kruidachtige plant met prachtige bloemen in de familie van klaprozen. Uit de bladeren maken we een zuiver, plantaardig extract dat een positief effect heeft op het behoud van je natuurlijke slaap.

GAI_Hop_DEFHop behoort tot de familie cannabaceae net zoals de hennepplant. Het is een klimplant met karakteristieke “bellen” die in augustus en september aan de plant groeien. Extract gemaakt van hop bevordert een natuurlijke nachtrust.

GAI_passiebloem_DEFDe bloemen van deze sierlijke slingerplant (Passiflora incarnata) bevatten veel flavonoïden en alkaloïden. Passiebloem ondersteunt het natuurlijke slaapproces door zijn rustgevende invloed.

GAI_Citroenmelisse_DEFDe naam citroenmelisse (Melissa officinalis) is afgeleid van het Griekse woord voor honingbij. Heel toepasselijk, want de bloemen trekken veel bijen aan en zijn zeer nuttig. Daarnaast geven de bladeren op die rust geven en helpen ontspannen.